У Миколаєві під час сімейної сварки 65-річний чоловік вистрілив із пістолета в голову своєї 48-річної дружини.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НПУ Миколаївської області.

У Миколаєві під час сварки чоловік вистрілив своїй дружині в голову. Після цього постраждалу терміново відправили до лікарні та провели операцію.

«На місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських, які обеззброїли зловмисника та надали можливість госпіталізувати потерпілу. Слідчо-оперативна група Корабельного відділу поліції з’ясувала, що між 48-річною жінкою та її 65-річним чоловік стався сімейний конфлікт, під час якого зловмисник вистрілив дружині у голову з травматичної зброї», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік сам викликав швидку, але до жінки медиків не пускав. Щоб надати потерпілій допомогу, довелося викликати патрульних.

Карета швидкої допомоги, фото: кадр з відео
Карета швидкої допомоги, фото: кадр з відео


«У чоловіка був у руках предмет, схожий на зброю. Патрульні застосували до нього засоби фізичного впливу і наділи наручники. Постраждалу передали лікарям швидкої, – розповів спікер патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Жінку терміново доставили в реанімацію і провели операцію, де витягли зі скроні кулю. Унаслідок пострілу в голову у неї трапився множинний перелом кісток черепа. За словами медиків, ще трохи і вона б померла. Зараз жінка перебуває в лікарні, її стан важкий, але стабільний.

Затриманому чоловікові загрожує 15 років тюремного ув’язнення за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України «Замах на умисне вбивство».

Нагадаємо, що у Львові 20-річну студентку звільнили від покарання за вбивство своєї дитини

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Конго повторила улюблений трюк Зайцевої

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом п'яний рецидивіст відправив товариша по чарці "в політ" з балкона