На Львівщині помер професор НУ «Львівська Політехніка» Богдан Посацький.

Про це повідомляється на сторінці Department of Urban Planning and Design NULP у фейсюук.

Так, стало відомо, що у неділю, 18 жовтня помер професор кафедри містобудування Національного Університету “Львівська Політехніка” Богдан Степанович Посацький.

Богдан Степанович Посацький


«Помер наш колега, викладач, педагог від Бога, вчитель усіх архітекторів Львова і не тільки. Щирі співчуття дружині Дануті Михайлівні та родині професора», – зазначається у повідомленні.

Наразі про дата та місце прощання з професором не відомі, про це повідомлять згодом.

З сумом сповіщаємо, що сьогодні вночі помер професор кафедри містобудування Національного Університету "Львівська...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Department of Urban Planning and Design NULP op Zondag 18 oktober 2020


Для довідки:

Богдан Степанович Посацький (19 червня 1942, м. Жешув, нині Ряшів, Польща — 18 жовтня 2020, м. Львів, Україна) — український архітектор, фотохудожник. Кандидат архітектури (1972), професор (2003). Член Національної спілки архітекторів України (1972), член-кореспондент Української академії архітектури (1994), член Наукового товариства імені Шевченка (2012).