У Львівській області почалося будівництво нової дороги, яка дозволить оминати курортне місто Трускавець. Нова ділянка автошляху II категорії Т-14-02 "Східниця-Пісочна" простягається на 3,8 км.

Про це повідомляє "Автомагістраль-Південь". На частині автошляху Т-14-02 з 16–го до 21-го кілометра небезпечно їхати через провали (раніше ним проїжджали з Дрогобича у напрямску Східниці та Братислави). Робота над новою ділянкою дозволить спрямувати транзитний автотранспорт в обхід Трускавця та відновити комфортне сполучення між курортними містами Львівщини.

Нова дорога починатиметься выд перехрестя між селами Сільце та Модричі та закінчуватиметься на виїзді з Трускавця в напрямку міста Борислав. Завершити будівництво планують у 2021 році.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом Укрзалізниця припиняє продаж квитків із окремих залізничних станцій. За рішенням Держкомісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, пасажири не зможуть здійснити поїздки із деяких станцій.