У четвер, 15 жовтня, на Сокальщині (Львівська область) жінка прийшла в поліцію і розповіла, що на могилах її родичів хтось зруйнував пам'ятники і розп'яття Христа.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Невдовзі правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 53-річний місцевий мешканець", - повідомляє пресслужба Львівської поліції.

Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті - позбавлення волі на строк до трьох років.

Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.uа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.