У Львові футбольним уболівальникам запропонують безкоштовну стрижку під час матчу. Про це розповіли на порталі футбольного клубу "Рух".

Повідомляється, що на 17 Жовтня запланований футбольний матч між клубами "Динамо" і "Рух", який пройде на Арені Львів.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим чоловіча перукарня firm відкриє Міні-салон на стадіоні, де під час матчу майстри зроблять стрижки всім бажаючим уболівальникам команди "Рух". При цьому стрижка не завадить насолоджуватися футбольним матчем.

"Крісло буде встановлено таким чином, що клієнт буде наживо дивитися на поле і не пропустить жоден момент гри." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для того, щоб скористатися послугою, всі бажаючі повинні залишити коментар на сайті ФК "Рух" про те, з якою стрижкою у них асоціюється команда.

Троє авторів найоригінальніших коментарів отримають стрижку під час футбольного матчу безкоштовно.

Початок матчу "Динамо" проти "Рух" заплановано на 17:00.

Львівським уболівальникам зроблять стрижку під час матчу, рекламний постер: сайт ФК Рух

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Усик знайшов найслабше місце" монстра " Чісори

Як повідомляв портал "Знай.uа", матч Ліги націй Україна-Іспанія: як Рамос загравав з Бущаном прямо на полі

Також, "Знай.uа" писав, сенсаційне повернення Шовсковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді