У Львові запрацювало підприємство «Полімед», яке виготовлятиме медичні маски.

Про це повідомляє інформаційний портал Захід.нет.

Так, стало відомо, що на Львівщині запрацювало виробництво медичних масок. Загалом потужності підприємства дозволяють виготовляти 60 тисяч масок за день. Надалі потужності виробництва планують розширювати.

Фото ЛМН


«Зараз ще їде обладнання, яке буде виробляти сам фільтрувальний матеріал. Це буде перше виробництво в Україні. І, по суті, ми будемо мати повний цикл від виробництва матеріалу до виробництва самої маски», – розповів засновник компанії «Полімед» Андрій Дмітрієв.

Маски, які буде виробляти підприємство високої якості. Ступінь бактерицидної фільтрації становить 99%, а сам матеріал, з якого їх шиють, сертифікований.

Маски вже невдовзі з’являться у львівських аптеках. Їхня ціна становитиме трохи понад три гривень. Місто закуповуватиме їх для медичних установ та освітніх закладів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Facebook хоче прогнати зі своєї платформи супротивників вакцинації проти Covid-19.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, ВООЗ назвала тих, кому доведеться чекати вакцину проти covid-19 до 2022 року.

Також Знай. ua писав, що коли чекати вакцину від коронавірусу: директор експертного центру МОЗ Тетяна Думенко дала невтішну відповідь.