У Львові започаткували традицію підняття державного прапора України на встановлених флагштоках. Такий дійство буде відбуватися щопонеділка на території шкіл міста.

Першим підняли прапор у ліцеї «Львівський» напередодні Дня захисника України. Тепер цієї традиції будуть дотримувати всі школи міста, передає То є Львів.

Навчання у школі, фото: кадр з відео
Навчання у школі, фото: кадр з відео


« Для цього облаштували якісні флагштоки. Цю честь отримують ті діти, які добре вчаться, є успішні в спорті і громадському житті, які показують собою приклад. Це важливо для нас всіх, тому що там, де є український прапор, там є Україна. Я б дуже хотів, щоб зростаючи кожен з нас мав в своєму серці наш прапор, повагу до України і повагу до нашого символу», — наголосив мер Львова.

Варто зазначити, що підіймати прапор у львівських школах будуть щопонеділка найуспішніші учні навчального закладу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифри

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори у школі: "Забирай свою доньку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"