Чоловік залишив зворушливе послання дружині та дітям за кілька годин до смерті.

Ще на початку березня Джонатан заразився коронавірусом і згодом потрапив до лікарні. А всього через місяць він помер від зупинки серця. Але чоловік встиг попрощатися з рідними, залишивши невелику замітку в телефоні.


"Я люблю вас, всім серцем, ви дали мені краще життя про яке я коли-небудь міг просити. Мені так пощастило, і я пишаюся тим, що я твій чоловік і батько Бредін і Пенні. Кеті, ти сама турботлива людина, яку я коли-небудь зустрічав. Ти дійсно одна така в тому світі. Переконайся, що живеш це життя з тим щастям і пристрастю, яка закохала мене в тебе.

Бачити тебе найкращою мамою для наших дітей - це найкраще, що я коли-небудь відчував. Я такий щасливчик. Але не стримуй себе, якщо зустрінеш когось, хто покохає тебе і наших дітей, так само як люблю вас Я. Будь завжди щаслива незважаючи ні на що", - так Джонатан попрощався з сім'єю.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Ці слова рідні знайшли тільки після його смерті і вони зворушили їх до глибини душі.

Мужчина оставил послание жене и детям за несколько часов до смерти

Geplaatst door TVC Plus op Donderdag 30 april 2020

Нагадувати, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.