Львівський суд звільнив від покарання пастора церкви християн віри євангельської-п’ятидесятників у Сколе 47-річного Петра Височанського, який підозрювався у розбещенні 14-річного хлопчика.

Пастор уклав угоду про примирення з підлітком, пише Zaxid.net.

Так, стало відомо, що підозрюваний Височанський компенсував потерпілому моральну та матеріальну шкоду. Той був не проти, щоб чоловіка звільнили від покарання. Зазначається, що суд призначив пастору два роки обмеження волі й одразу відпустив його від покарання, встановивши рік випробувального терміну.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

Варто нагадати, що інцидент між пастором і хлопчиком трапився 20 серпня на паркувальному майданчику біля “Епіцентру”. Пастор заманив юнака в машину й попросив допомогти в налаштуванні мобільного зв’язку в телефоні. Коли підліток сів до нього, той став до нього чіплятися.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Потім чоловік запропонував хлопчикові 500 гривень, якщо той задовольнить його. Юнак записав розмову на диктофон і відразу викликав поліцію. Пастора затримали, він відразу зізнався, що чіплявся до підлітка.

Варто зазначити, що Височанський є пастором Української церкви християн віри євангельської-п’ятидесятників у Сколе Львівської області. Церква досі ніяк не відреагувала на інцидент.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" , у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.ua" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.