Мешканець Львова зареєстрував петицію з пропозицією створити єдині проїздні квитки для комунальних автобусів та електротранспорту.

Наразі львів`яни змушенні майже щодня зіштовхуватися з проблемою складних маршрутів, коли по місту неможливо без пересадок дістатися з однієї частини міста в іншу. До того ж, проблеми виникають і з оплатою пересадок.

Пасажири громадського транспорту міста, які їздять комунальними автобусами (АТП №1) та тролейбусами чи трамваями (ЛКП “Львівелектротранс”) з пересадкою з автобусу на трамвай/тролейбус та навпаки, не можуть оплачувати проїзд проїзними квитків (місячними або квартальними). Такі квитки у Європі - типова практика, реалізувати яку неважко, проте у Львові її досі нема.

Мета петиції — розробити та запровадити часові проїзні квитки для автобусних маршрутів, які діятимуть і в електротранспорті.

“Без запровадження місячних та квартальних карток для комунальних автобусів система львівського міського громадського транспорту залишатиметься не достатньо ефективною та надто віддаленою від транспортних систем інших європейських міст, де подібна практика вже існує протягом багатьох десятиліть”, — кажу автор петиції Володимир Кубіцький.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Андрій Мальований звітував про важливу акцію: "кілька тонн сміття"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кияни зможуть викидати сміття "по-європейськи": "величезний крок"

Також "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona влаштувала "зоряне" прибирання сміття на Гідропарку в Києві: "назбирала г * вна"