Чинний мер Львова Андрій Садовий мріє, щоб вибори у Львові відбулись в один тур, але його команда вже готується до того, що продовжать боротися за пост мера в другому турі й прогнозують, що його суперником виявиться Олег Синютка.

Про це йдеться в публікації «Битва за Львів: хто битиметься з Садовим за контроль над містом» РБК-Україна.

Нещодавно Андрій Садовий говорив, що хотів би обійтися виборами в один тур, адже вибори у два тури обійдуться місту дорожче.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


“Другий тур – це, зокрема, й додаткові видатки, зайві ризики, пов‘язані з пандемією. Тому пропоную обмежитись одним”, – пояснив мер.

Але попри це в штабі чинного мера зараз внутрішні опитування демонструють приблизно 10% виборців, які не визначилися зі своїм вибором. Як вони розподіляться в день голосування – важко спрогнозувати. А тому в Садового все ж готуються до того, що продовжать боротися за пост мера в другому турі. І, як вважає джерело, його суперником виявиться Олег Синютка.

Нагадаємо, що на київському вокзалі "втомлені" перила впали просто на рейки: "За крок від катастрофи"

Як повідомляв портал Знай.ua, в кілометрі від кабінету Віталія Кличка забудовник елітного ЖК блокує реконструкцію будівлі школи – дійшло до силового тиску

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Садовий взявся за роздовбані дороги перед виборами