Телеведуча і учасниця шоу "Танці з зірками" Ольга Фреймут розповіла про важкий період у своєму житті.

Зірка зважилася на відверті зізнання під час чергового випуску популярного шоу. У 2017 році Ольга Фреймут стала дружиною генерального директора "Нового каналу" Володимира Локотко. За її словами, відтоді почалися біди.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/


"Коли я вийшла заміж, мої конкурентки не змогли цього пробачити. Я себе ловила на думці, що вони мене прокляли", - заявила знаменитість.

За три роки до весілля Ольга Фреймут покинула "Новий канал", на якому стала популярною завдяки шоу "Ревізор", і перейшла на телеканал "1+1" в програму "Інспектор Фреймут". Телеведуча зізналася, що дуже шкодує про це рішення, адже навіть колеги, з якими були теплі стосунки, відвернулися.

Ольга Фреймут, скріншот з YouTube
Ольга Фреймут, скріншот з YouTube


"Це була найбільша помилка мого життя, після якої я так і не відновилася. Коли я закохалася у Володю, прийшла на "Новий канал", яким він керує, писали: "Фреймут провалила шоу"Оля". Дійшло до того, Притула, моя друга телевізійна половинка, каже режисерові: "що ця кінчена тут робить?"- розповіла телеведуча.

Після всіх негараздів Фреймут вирішила повернутися на телебачення, яке стало невід'ємною частиною її життя. Саме тому вона прийняла рішення стати учасницею популярного шоу "Танців з зірками".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".