У Львові студентка народила дитину в орендованій квартирі, а потім поклала новонароджену дівчинку в пакет в результаті чого вона задихнулася.

Про це повідомляють "Факти".

Трагедія сталася в лютому 2020 року. 20-річна студентка Української академії друкарства народила дівчинку у ванній кімнаті знімної квартири.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео


"29 лютого 2020 року, перебуваючи у ванній кімнаті знімної квартири, обвинувачена самостійно, без допомоги медиків і сторонніх осіб народила дівчинку, яка була жива і життєздатна. Відразу після пологів у Наталії виник умисел вбити свою дитину. Вона дістала з себе плаценту, перерізала ножицями пуповину, поклала дівчинку в поліетиленовий пакет і зав'язала його, тим самим позбавивши можливості дитини самостійно дихати. Згідно з висновками експертів, смерть немовляти настала в результаті механічної асфіксії в замкнутому просторі", - йдеться в матеріалах справи.

Пакет з трупом немовляти дівчина засунула в рюкзак і сховала в шафі. Але вже 1 березня цей рюкзак виявили сусідки по квартирі і викликали спочатку медиків, а ті - поліцію.

На суді обвинувачена визнав свою провину повністю. Вона стверджувала, що дитина була мертвою при народженні і не подавала ознак життя. Судді визнали Наталію винною в умисному вбивстві новонародженої дитини.

Львівські судді взяли до уваги вік обвинуваченої, відсутність судимостей та відомостей про лікування в наркологічному та психоневрологічних диспансерах. Також було взято до уваги щире каяття та активне сприяння слідчим органам під час слідства. Студентці призначили покарання у вигляді одного року позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Дніпрі зник чоловік з викривленим носом і шрамом на плечі-дружина не знаходить собі місця

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові зникла рудоволоса красуня, батьки не сплять два місяці

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки