Мати кинула дитину в пологовому будинку, тільки-но побачивши, що вона народилася темношкірою. Хлопчик був абсолютно здоровим, народився богатирем, але з темним кольором шкіри. Жінка вирішила піти на такий крок, щоб ніхто не дізнався про її зраду.

Збрехала цивільному чоловіку, сказала, що дитинка не вижила і зі спокійною душею поїхала з пологового будинку одна. Хлопчика медсестри назвали Марком, перелає портал Прикарпаття.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео


Маленький хлопчик добре їв та швидко набирав вагу. За день до від’їзду в будинок малятка Марк сильно кричав, але медперсонал на крики уваги не звертав. До ночі хлопчик перестав кричати і лише тихенько попискував.

Тільки при черговому годуванні новенька медсестра звернула увагу на немовля і його в терміновому порядку доставили в реанімацію. У нього почалася асфіксія, лікарі вжили заходів і під'єднали малюка до кисню. Хлопчик був у важкому стані, але вижив.

Медсестра Альбіна у свої вихідні відвідувала крихітку в палаті. Так він їй запав у душу, ніяк не могла забути його. Через деякий час самопочуття Марка налагодилося, дитину готували до виписки.

Медсестра почала вмовити чоловіка усиновити цього хлопчика. Своїх дітей у них не було, а цей випадок здався їй знаковим. Пройшовши школу прийомних батьків та медкомісію, вони подали документу в опіку. Рішення комісії довелося чекати протягом тижня і нарешті, Марка можна було забрати додому.

Біологічна мама хлопчика так і не з’явилася в пологовому будинку. У неї був шанс забрати відмову на дитину, але вона цим не скористалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська волонтер і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати чотирьох дітей зробила вишиванки для українських героїв

Також, "Знай.uа" писав, що Львівська пенсіонерка зв'язала 500 пар шкарпеток для військових на Донбасі