На Львівщині у Новому Роздолі у два рази підняли вартість ціни на теплову енергію. Наразі рішення закулісних громадських слухань на території ТЕЦ оскаржуватимуть у суді.

Про це у Фейсбуці пише Euro Progres.

Так, стало відомо, що у місті Новий Розділ на Львівщині ціна на теплову енергію для населення збільшилась на 70% – з 834 гривень до 1417 гривень.

Зазначається, що 13 жовтня замість проведення громадських слухань у Палаці культури проведенні закулісні слухання “своїх” на території ТЕЦ та прийняті тарифи на теплову енергію. Ціна для населення збільшилась на 70 відсотків з 834 грн до 1417 грн. І це при тому, що ціна на газ набагато нижча за 8 грн, яка була минулі роки.

“Виходить, коли ціни на газ зменшуються, “Нафтогаз тепло” вирішили на рівному місці здерти гроші з населення, хоч п. Зубик запевняє в своїй передвиборчі агітації зменшення, тобто бреше відкрито. Інформація по тарифу захована глибоко на сайті, а не в газеті “Вісник Розділля” і на їх Фейсбук-сторінці. Це так, щоб проста людина навіть не знала, а потім просто в квитанції побачила. Зате своїх кандидатів в депутати не забувають надрукувати в газеті, а оголосити про слухання, які мають бути публічні, мабуть, “забули””, – йдеться у повідомленні.

❗❗❗УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ❗❗❗ 🤔 Безпорядок Нафтогаз тепло продовжується❗❗❗ СЬОГОДНІ замість проведення громадських...

Geplaatst door Euro Progres op Dinsdag 13 oktober 2020


Громадський активіст Андрій Гнатуш у Фейсбуці “привітав” мешканців Нового Роздолу з таємно піднятим тарифом на тепло у 2 рази. Він також зазначив, що це рішення будуть оскаржувати це в суді.

“І це в час пандемії. Ефективне управління – воно таке. Подякуйте меркині та Шалаєву на виборах. Київ зробив Вас разом. Новояворівськ на черзі”, – повідомив громадський активіст.

Скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифри

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"