32-річна Альба розповіла, що вона вже десять років заміжня та має двох діток: вісім років і два роки. Її чоловік ігроман, грає онлайн уже близько семи років. До того ж за словами жінки часто вживає спиртні напої.

Чоловік працює вахтовим методом, на вахті цілодобово проводить з чаркою і за комп’ютером також.

"На нас не звертає уваги, може зовсім не дивитися за дітьми, поки я на роботі. Вони сидять голодні або перекушують тим, що самі можуть дістати. І не дай боже відволікти чоловіка від гри – у відповідь гнів, крики", - бідкається жінка.

Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com
Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com


Старша дочка жінки вже боїться щось просити у батька. Ніякої допомоги від чоловіка немає, уроки, прибирання, готування, прогулянки – все на тендітній жінці, а він лише грає. Жінка зневірилася та звернулася до редакції tseeasy за порадою.

Виявилося, що у її чоловіка залежність від ігор та алкоголю. На таких залежних не впливають ні розмови, ні заклики до совісті, ні крики про допомогу. Залежність «зжирає» зсередини, залишається тільки облич людини.

"Допомогти залежній людині може тільки він сам, але проблема в тому, що він навряд чи усвідомлює всю тяжкість ситуації. Йому здається, що він завжди може зупинитися, але це далеко не так.

У період ремісії, коли до чоловіка можна достукатися (якщо так взагалі буває), потрібно спробувати умовити його зустрітися з фахівцем. Швидше за все, вам самій не вистачить досвіду достукатися до тієї людини, якою колись був ваш чоловік. Тільки лікування допоможе повернути його назад в сім’ю", - сказано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на Закарпатті родина священика виховує 12 дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", сім'я із Запоріжжя кинула місто заради десятка корів

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром четверо осиротілих малюків чекають нових батьків