У Львові відбувся рок-концерт Veterans Strong Party 2. Окрім створення гарного настрою для глядачів, організатори музичного дійства поставили за мету зібрати кошти для військовослужбовців, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Про це повідомляє АрміяInform.

«За умовами проведення концерту, учасники бойових дій вхід мають безкоштовний. Достатньо пред’явити посвідчення УБД. А от решта фанатів українського року повинні опустити у скриньку 200 гривень. Зібрані кошти наприкінці концерту ми перерахуємо і вони будуть передані до військового госпіталю на потреби лікування поранених», – розповів колишній боєць батальйону «Айдар» Володимир Правосудов.

Фото: АрміяInform


На концерті випустили фолк-метал-гурт із Києва «Тінь Сонця», рок-гурт з Києва «Сокира Перуна» та київський рок-гурт «Кому Вниз». Музиканти понад три години грали патріотичний рок. Окрім відомих композицій, прозвучали й нові, нещодавно записані сингли. Слід додати, що усі три гурти у Львові вперше об’єдналися на одній сцені.

Фото: АрміяInform


Наприкінці концерту Володимир Правосудов зі сцени оголосив, що завдяки концерту вдалося зібрати близько 30 тисяч гривень, які вже найближчим часом будуть скеровані на потреби лікування українських захисників.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: АрміяInform

Нагадаємо, Знай писав, що поліцейська пішла на радикальний крок, щоб здійснити мрію п'ятирічної онкохворої дівчинки.

Знай повідомляв, що у ВСУ служить жінка-медик, яка врятувала не одне життя під час війни на Донбасі.

Нещодавно Знай передавав, що юний дніпрянин отримав орден "За мужність" за порятунок відразу п'яти життів.