21 червня в Україні відзначають День медичного працівника. Наші медики завжди стоять на передовій у боротьбі з вірусами та різноманітними хворобами.

Військовий медик з позивним Білка народилася 19 жовтня 1977 року на Чернігівщині. На військову службу вона поступила ще у зовсім юному віці – у вісімнадцять.

Про це повідомляють на сторінці в фейсбук 1 окрема танкова Сіверська бригада.

Фото: 1 окрема танкова Сіверська бригада


З 2019 року проходить службу у механізованому батальйоні 1 окрема танкова Сіверська бригада на посаді бойового медика та бере активну участь у відбитті агресії ворога у Донецькій області.

Ця хоробра і мужня жінка, яка знає свою справу та ніколи не розгубиться при наданні першої допомоги.

Фото: 1 окрема танкова Сіверська бригада


"Її професійність була доведена неодноразово. Багато з побратимів, які зазнали суттєвих поранень під час ворожих обстрілів дуже вдячні пані Ірині. Користується авторитетом серед своїх колег. Постійно ділиться своїми навичками та досвідом з побратимами, навчаючи їх рятувати своє життя", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Фото: 1 окрема танкова Сіверська бригада


Військовий медик з позивним Білка нагороджена відзнакою Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест ІІІ ступеню», а також медаллю «За звитягу та вірність Операції Об’єднаних Сил».

#21_червня_День_медичного_працівника Старший солдат на псевдо Білка народилася 19 жовтня 1977 року на Чернігівщині....

Geplaatst door 1 окрема танкова Сіверська бригада op Vrijdag 19 juni 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби у районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, розпізнати міни і захиститися від обстрілів армії Путіна — ЗСУ кинулися на допомогу юним українцям, ці знання рятують життя.