У Львові вирішили порахувати всіх велосипедистів. Із такою ініціативою виступили у Львівській асоціації велосипедистів.

“Хтось каже, що у Львові зовсім немає велосипедистів, а хтось нарахував не більше сотні. Але скільки насправді у Львові велосипедистів?! Львівська Асоціація Велосипедистів спільно з «Львівавтодор», проводитиме підрахунок велосипедистів та запрошує всіх бажаючих долучитись”, – зазначили у спільноті.

Планується проводити підрахунки у вівторок, 13 жовтня, у період з 8:00 до 10:00 та з 17:00 до 19:00.

Охочі долучитися до ініціативи мають попередньо пройти інструктаж з методики проведення підрахунків, а також між учасниками розподілятимуться спостережні пункти.

Сам інструктаж буде проведено у понеділок, 12 жовтня, у Львові, на стадіоні Юність у Парку Культури. Час проведення інструктажу - 19:30.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Підрахунок велосипедистів, так само як і автомобілістів, є невід‘ємною частиною планування інфраструктури успішного і комфортного міста. Це загальноприйнята практика, щоправда більш сучасні міста використовують автоматизовані системи обліку, як от наприклад Ванкувер (Канада), де всі такі процеси є data-oriented», - пояснюють у коментарях до допису.

«О, нарешті. І кожному чіп, для ідентифікації хрустиків», - пишуть львів’яни.

Нагадаємо, раніше Кличко зганьбився з черговою велодоріжкою, кияни в подиві -" і туалет, і душ відразу"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові велосипедист ледь не позбувся голови через трамвайний трос, кров по всій дорозі- " перерізав шию…"

Також «Знай.uа " писав, що Велосипедистів відправлять у Чорнобильську зону