На Львівщині виробляли та збували фальсифіковані продукти харчування. Так зловмисники підробляли понад десять відомих продуктових бреднів.

Про це повідомили на офіційному сайті Кіберполіції України.

Так, стало відом, що на Львівщині правопорушники підробляли понад десять українських продуктових брендів. Фальсифіковану каву, спеції, соуси та дріжджі, солодощі через Інтернет постачали до магазинів по всій Україні.

Фото Кіберполіції України


Правоохоронцям вдалося вилучити близько 10 тонн контрафакту. За даними правоохоронців, у гаражах та складських приміщеннях підробляли каву, спеції, соуси та дріжджі, солодощі. Сировину замовляли із-за кордону. Усі товари через Інтернет постачали до магазинів по всій Україні.

Правоохоронці встановили, що до виробництва фальсифікату причетний 34-річний мешканець Київщини. Він мав сім спільників.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Правопорушення карається штрафом від 170 тисяч до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.