На Львівщині попрощалися із загиблим під Харковом курсантом. Про це розповіли у виданні "Львівська мануфактура новин".

Повідомляється, що 7 жовтня пройшов похорон курсанта з села Торчиновичі на Старосамбірщині Ростислава Булія.

Читайте Знай в Google News!

За годину до похорону на вулицях села зібралися однокласники, друзі і товариші з Університету загиблого хлопця. Також було і багато людей, які не знали Ростислава особисто.

Поховали курсанта в закритій труні. Біля нього був портрет, на якому Ростислав був сфотографований у військовій формі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Біля будинку сім'ї загиблого курсанта люди поставили безліч кошиків з квітами, найбільше білих айстр.

Похорон Ростислава Булія, фото: Львівська мануфактура новин

Люди весь день говорили про загиблого курсанта. Багато згадували про нього як про хороше, ввічливому і вихованому хлопця, який завжди готовий був прийти на допомогу.

"Мама була проти того, щоб він вступав до того університету. Дуже проти. Напевно, її серце вже тоді віщувало біду. Але у нього була мрія. Він марив небесними просторами. Та мрія, думаю, зародилася у нього ще тоді, коли стояв зі свічкою біля престолу. І ось сьогодні він летить до неба. Той біль сім'ї не заглушити нічим, але наша молитва може його полегшити" - розповів місцевий священник.

Похорон Ростислава Булія, фото: Львівська мануфактура новин

До храму тіло Ростислава несли в супроводі військового траурного оркестру. Відразу за труною йшла заплакана мама Оксана, батько Володимир і старша сестра Романія з чоловіком. У хлопця також залишилися дідусь з бабусею. Одружений він не був.

Перед тим, як опустити труну в могилу, матері Ростислава віддали прапор, який лежав на ньому. Після цього, під плач рідних і близьких хлопця поховали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині попрощалися з 19-річним курсантом-льотчиком, загиблим під Чугуєвим

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати загиблого під Харковом африканця-лейтенанта знайшла в собі сили розповісти про сина

Також, "Знай.uа" писав, що Україна попрощалася із загиблими в катастрофі Ан-26