Сихів знову потопає у смітті, через те, що комунальні служби рідко його вивозять.

Про це у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” повідомив містянин Ігор Михайлович.

Так, стало відомо, що у Львові залишається актуальною «сміттєва проблема». Так, на одній з вулиць міста помітили велетенську купу сміття. Це не на жарт обурило місцевих жителів.

Фото: Ігор Михайлович/ФБ


“Вул. Сихівська, 10, позаду ТЦ Іскра, функціонує «ринок» (фото додаю). Під час будівництва ТЦ Іскра, було заплановано облаштувати паркову зону. Чому проект паркової зони не є реалізовано? Чи на даній території, взагалі, законно торгувати продуктами харчування? Чи є нормальним така купа сміття посеред вулиці?”, - сказано у повідомленні.

Фото: Ігор Михайлович/ФБ


Варто зазначити, що адміністратор спільноти відповів, що звернення скеровано у Сихівську РА, проте про результат ще не повідомили. Поки місцеві жителі чекають на відповідь та сподіваються що купи сміття приберуть у найближчім часом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Проблеми зі сміття у Львові, на жаль, не є чимось новим, проте інколи в мережі з’являються шокуючі фото. Сьогодні у...

Geplaatst door Сихів Медіа / Sykhiv Media op Maandag 5 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки