У мозку молодої дівчини медики виявили стрічкового хробака, до цього пацієнтка неодноразово скаржилася на спинні і головні болі.

Про це повідомляє The American Journal of Tropical Medicine and Hygiene.

Так, стало відомо, що в мозку у 25-річної мешканки Австралії лікарі виявили стрічкових черв'яків. Раніше пацієнтка неодноразово скаржилася на сильні головні болі. Повідомляється, що тривалі головні болі вона відчувала кілька разів на місяць.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео


Лікарі виписали дівчині ліки від мігрені. Однак болі в голові у мешканки Австралії не припинялися, також вона почала відчувати проблеми із зором. Після цього дівчину відправили на МРТ голови, за допомогою якого лікарі виявили у неї в мозку пухлину. Після операції з'ясувалося, що в її мозку жили личинки стрічкового хробака.

За словами лікарів, жінка виявилася хвора нейоцистицеркозом-паразитарним захворюванням, яке стає причиною нервових порушень.

Фахівців зацікавив даний випадок, тому що до цих пір в Австралії були тільки привізні випадки зараження цим видом глистів. Особливості скотарства регіону не дають стрічковим черв'якам розмножуватися. А дівчина не покидала меж країни і, як передбачається, заразилася на роботі в кафе.

Нагадавши, Знай передавав, що маленький хлопчик лікується від раку і носить костюм супергероя. 4-річному Акиму лікарі поставили страшний діагноз-лейкоз.

Також Знай повідомляв, що тернопільські медики врятували вагітну жінку, яка заразилася коронавірусом. 23-річна майбутня мама викликала швидку близько 4 години ранку 29 вересня. У неї різко погіршився стан здоров'я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що дівчинка підліток з Трускавця страждає від онкологічного захворювання.