У Львові побудують офісний центр поблизу Парку культури. Про це розповіли у виданні "Zaxid.net".

Повідомляється, що під час засідання 2 жовтня виконавчий комітет Львівської міської ради дав дозвіл на будівництво 5-поверхового офісного центру за адресою вулиця Стрийська поблизу Парку культури імені Богдана Хмельницького.

Читайте Знай в Google News!

Заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач пояснив, що нова споруда буде створена як продовження вже існуючого житлового будинку, який знаходиться по вулиці Зарицьких.

"Ця земельна ділянка виділялася під будівництво готелю. Через деякий час були видані містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку. Зараз мова йде про невелику офісну будівлю біля вул.Зарицьких, це буде як доповнення до того комплексу, який зараз є" - сказав Любомир Зубач.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

місце будівництва офісного центру, фото: Zaxid.net

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський під час робочого візиту до Чернівецької області перевірив будівництво мосту через річку Черемош

Як повідомляв портал "Знай.uа", мера Ужгорода Андріїва присоромили перед виборами

Також, "Знай.uа" писав, що тернополяни ткнули слуг Зеленського в болото замість доріг