У Львові молодята влаштували фотосесію, яка викликала шквал негативних відгуків у соціальних мережах. Кілька фото з місця події виклали в спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Причиною негативної реакції стало місце, яке обрали молодята - Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні. Вони залізли на пам’ятник, щоб зробити декілька знімків на його фоні.

«Перший раз тут і таке враження. Ну навіщо такі фото робити? P.S там в коментарях після поширень пишуть, що це фото - фотошоп, але я розчарую вас... шкода, що в мене сів телефон і я лише встигла зробити два фото. Пара робила фотосесію на заході сонця з фотографом, на зауваження не реагували. Мовчки фоткались, а потім собі пішли далі», - пише свідок.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Дійсно там були, я їх бачила особисто», - підтверджують інші.

«За них, дебілів, люди життя віддали, а вони цього не цінують», «Ну й початок сім'ї... Яке їхало, таке і здибало... Вже скільки негативу вони взяли на своє майбутнє життя. Цікаво, чи скоро їх знайдуть?», - додають городяни.

«Мабуть, їх перший весільний танець на Личаківському цвинтарі буде», «Це меморіал!!! Загиблим!!! Ану підіть, спробуйте таке в Берліні зробити на меморіалі загиблим євреям? Там теж ніхто не похований, саме там... заплатили б колосальний штраф, тоді б зрозуміли, чому стільки шуму», - обурюються львів’яни.

Нагадаємо, раніше У Мукачеві малолітки влаштували дискотеку на даху зупинки-чекати автобус тепер ніде

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром психи начинили дитячий майданчик битим склом і облили соляркою-занадто шумлять , бісить

Також «Знай.uа " писав, що В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "зеу * БКІ"