На Львівщині померла мама трьох янголят, яка довгий час боролася з раком молочної залози.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав друг жінки Віктор Самохвалов.

Померла 32-річна Христина Коноваленко з селища Зимна Вода, що на Пустомитівщини. Рак молочної залози у Христини Коноваленко виявили у 26 років. Лікарі тоді поставили 1 стадію захворювання. Жінку успішно прооперували, але на жаль, у 2018 році хвороба повернулася та одразу переросла у 4 стадію. Менш ніж за рік лікування жінка пройшла 40 хімієтерапій, але це не допомогло одужати.

Фото: Віктор Самохвалов


Наразі троє діток жінки залишилися сиротами їх батько загинув у страшній аварії кілька років тому.

"Едуард загинув ще 5 років тому у ДТП. Вони обидва були надзвичайно хороші люди, люди з яких варто було брати приклад - кажу без жодних перебільшень, Едік це взагалі був хлопчина, який завжди пожитті йшов напролом, за що частенько попадав у негаразди і при цьому залишався весь час на позитиві!!!
Мужності Христини можна тільки позаздрити, як усі ці роки вона боролась з цією недугою", - зазначив Віктор Самохвалов.

Фото: Віктор Самохвалов


Троє діток жінки зараз виховують її батьки, але вони не мають достатньо коштів, щоб дати малечі все необхідне. Друзі померлої у соціальній мережі фейсбук створили групу, де можна в будь-який момент допомогти родині.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Христі більше немає !!! Рак забрав її життя. Також нагадую, що мій друг він же її чоловік Едуард загинув ще 5 років тому...

Geplaatst door Віктор Самохвалов op Maandag 28 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться