У Львові рекламний борд партії "Слуга народу" зіпсували антисемітським написом.

Про це повідомляє інформаційний портал jewish.news.

Так, стало відомо, що у Львові на рекламний борд політичної партії «Слуга народу» невідомі нанесли антисемітський напис.

До політичного слогану " Буде так, як вирішиш ти " дописали слова "ж**ів не". У підсумку вийшла напис " Ж**ів не буде, так як вирішиш ти".


Об'єднана єврейська громада України за допомогою представників Львівського товариства єврейської культури імені Шолом-Алейхема (входить до складу ОЕОУ) встановила місце розташування рекламного борду і повідомила про подію в обласний осередок партії «Слуга народу».

По приїзду на місце події, представники Партії побачили, що антисемітський напис був стертий. У партії дали обіцянку негайно відреагувати на прояв антисемітизму і звернутися в правоохоронні органи.

Якщо ви зіткнулися з проявами антисемітизму (графіті, образи, фізичний вплив), звертайтеся на єврейську гарячу лінію за номерами 910 (безкоштовно з мобільного) і 0 800 600 910 (безкоштовно зі стаціонарного).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянина викрали посеред вулиці за зроблене зауваження: "Били, шматували, стріляли над головою"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.иа На Львівщині чоловік на швидкості зніс дворічну крихітку, яка вибігла на дорогу-батьки застигли від жаху

Також Знай.иа писав, що У Запоріжжі малолітній шумахер протаранив легковик і відправився в лікарню-хребет збирали, як конструктор