Ексгенпрокурор Юрій Луценко розповів, що захворів на рак. Щоб побороти хворобу він лікувався в Україні та Німеччині.

Про це Луценко повідомив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що у нього діагностовано онкологічне захворювання. Політик зазначив, що вже активно займається боротьбою з хворобою.

Юрій Луценко з дружиною, фото: facebook.com/LlutsenkoYuri
Юрій Луценко з дружиною, фото: facebook.com/LlutsenkoYuri


"В день Віри, Надії, Любові закінчився хірургічний етап моєї онкохвороби. Дякую українським та німецьким лікарям. Позаду і 8-годинна операція, і дні болю. Попереду - хіміотерапія", – написав Луценко.

Також Луценко з надією відзначив, що все буде добре й він поборе недуг. Також він зазначив, що не планує залишати політику.

"Дорогі друзі, все буде добре. Бо я знаю, як вас багато і які ми разом сильні. Шановні вороги, не розслабляйтеся. Я залишаюся в політиці й не відступлю від передової. Ven seremos!" – додав він.

Варто нагадати, що у листопаді 2019 року дружина ексгенпрокурора Ірина Луценко добровільно вирішила скласти повноваження парламентаря. Жінка сказала, що не зможе працювати в повну силу через проблеми зі здоров'ям. Юрій Луценко через деякий час пояснив, що у його дружини діагностували хворобу серця.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше Онкохвора принцеса кинула виклик раку втретє і відсвяткувала День народження: "Катюша найсильніша"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Волонтер розкрила страшну статистику дитячого раку-помирає кожен другий

Також «Знай.uа" писав, що Молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу: "Врятуйте матусю"