У Львові нетверезий водій намагався відкупитися від правоохоронців.

Про це повідомляє Львівський портал.

Так, стало відомо, що у понеділок, 28 вересня о 19.15 у Бродах поліцейські під час патрулювання зупинили автомобіль «ВАЗ-2105», водій якого порушував Правила дорожнього руху.

Під час спілкування інспектори запідозрили, що 62-річний місцевий мешканець перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Згодом правоохоронці підтвердили це у ході експертизи.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео


Під час складання адміністративного протоколу, водій, аби уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. Поліцейські попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, передбачену за це правопорушення, однак він наполягав на своєму та залишив гроші на передньому сидінні службового авто.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, щодо водія складено матеріали за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Проводиться досудове розслідування.

Нагадавши, киянам розповіли, що робити з "листами щастя", де дивитися і як оплатити. В Електронному кабінеті водія можна перевірити і сплатити штрафи, а також отримати інформацію про автомобіль і посвідчення водія.

Як повідомляв Знай. ua, штраф заплатять самі собі, копи влаштували Uber зі службового авто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай. ua писав, що як перевірити і сплатити штраф за порушення ПДР.