Україна прощається із загиблим в страшній авіакатастрофі львів’янином.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що у вівторок 29 вересня у Харкові прощаються з загиблим львів’янином Віталієм Вільховим, який став жертвою авіатрощі Ан-26 поблизу Чугуєва.

Молодому курсанту вдалося вижити, але Віталій Вільховий отримав близько 90% опіків тіла і перебував у критичному стані. Вранці, 26 вересня, помер у реанімації. Загиблий був випускником ліцею імені Героїв Крут.

Віталій Вільховий


20-річний курсант Віталій Вільховий був родом з міста Соснівка, що на Львівщині. Під час авіакатастрофи він вистрибнув з палаючого літака і деякий час втік по трасі, охоплений полум'ям.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня у Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч із дорогою впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся. На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба – всього 27 людей.

Дивіться прощання із загиблим в авіакатастрофі під Харковом курсантом Віталієм Вільховим

Із загиблим львів'янином Віталієм Вільховим, який став жертвою авіатрощі Ан-26 поблизу Чугуєва, сьогодні, 29 вересня, прощаються у Харкові. Курсанту вдалося вижити у жахливій аварії, утім, на жаль, він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака.

Geplaatst door ТСН op Maandag 28 september 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Як повідомляє портал «Знай.uа» 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Також «Знай.uа " писав, що Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Харковом, розкрив подробиці трагедії: "гасив товариша, що сумував"