У Львові на одній з вулиць міста сталася масова бійка зі стріляниною.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби патрульної поліції.

Так, повідомляється, що поліцейські, які оформляли ДТП на вулиці Театральній, почули постріли. Правоохоронці негайно вирушили на місце, звідки пролунали постріли, і виявили масову бійку.


Зазначається, що під час масової бійки в Галицькому районі Львова стрілянину з травмату Форт-10Р влаштував місцевий житель. Як повідомили в поліції, дозвіл на зберігання зброї у 33-річного чоловіка був.

Учасників конфлікту поліцейським вдалося затримати і вони були доставлені у відділення поліції для встановлення обставин події.

Відео бійки з камер Центру безпеки міста

Патрульні припинили масову бійку зі стріляниною Екіпаж патрульних, який допомагав колегам, що оформляли ДТП за участю агресивного нетверезого водія на вулиці Театральній, почув постріли. Поліцейські негайно вирушили на місце звідки пролунали постріли і виявили масову бійку. Вони негайно припинили її. 33-річного львів'янина, який стріляв одразу знайшли. Він мав дозвіл на зберігання зброї, а саме травматичного пістолету Форт-10Р. Обидві сторони конфлікту доставили у Галицький відділ поліції для встановлення обставин. На місці працювали слідчі. Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09 #ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Zaterdag 26 september 2020

Популярні новини зараз
Українцям дали прогноз закінчення війни: минулий не справдився Перші снігопади: українці попередили про погоду «Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста
Показати ще

Нагадаємо, що Знай писав, що суд відпустив наркомана через те, що миші з'їли марихуану.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині з психоневрологічного інтернату втік пацієнт.

Нещодавно Знай передавав, що в приватні руки віддали ділянку землі, на якій було кладовище.