Львівський патрульний став господарем собаки, якого понад тиждень не шукали господарі. Зворушливу історію нової дружби розповідає прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Читайте Знай в Google News!

Близько тижня тому патрульні почали розшукувати господарів втраченого собаки породи хаскі. Однак, за підтримки небайдужих городян, знайти господарів так і не вдалося, тому було прийнято рішення відправити її в чужу сім'ю.

Перша спроба прилаштувати собаку не обвінчалася успіхом-вона не прижилася з іншими жителями тієї сім'ї. Тому було прийнято рішення відправити її в інше місто, передавши вже іншій родині. Однак, патрульний Максим, який знайшов блакитнооку красуню, вирішив не піддавати собаку мукам і забрав її під власне піклування.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

" я в дитинстві завжди мріям про собаку. Гуляв з цуценям тітки. Власної так і не було. Тому тепер радий, що вдома, зі зміни, мене чекає Джессі", - поділився роздумами Максим Качан.

Патрульний вже сходив зі своєю новою подругою до ветеринара. Як виявилася, Джессі є чистокровною представницею породи хаскі. Попередні господарі не чіпували собаку, тому знайти їх виявилося неможливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Франківську псих нацькував на копів бійцівського пса, ганялися всім відділенням.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі зоозахисники виявили покинутого пса. Його колишні господарі просто прив'язали собаку до дерева на повідку і пішли.

Також Знай.иа писав, що п'яний одесит заліз у вольєр з левами і не бажав його залишати.