У селі Банюнін Львівської області фермер відкрив "крамницю на довірі", в якій продає товари без продавців і каси. Детальніше про "атракціон небаченої щедрості "розповідає " ТСН", посилаючись на "Перший Західний".

Читайте Знай в Google News!

Місцевий фермер і бізнесмен Михайло Костюк відкрив власну точку продажу фруктів і овочів біля дороги. Однак, вона має суттєву відмінність від інших – на ній немає ні продавця, ні охоронця, ні навіть касового апарату-все побудовано на довірі людей.

Фермер розповів, що кілька років тому у нього було власний магазинчик з продавцями, проте його довелося закрити через збитковість. Тепер він вирішив експериментальну точку, на якій продає власні овочі, фрукти, консервацію та саджанці дерев.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Весь товар він розкладає на дерев'яних візках, вивішує у них оголошення про самообслуговування і цінники. Торгова точка також обладнана ручними вагами, пляшкою з водою і серветками, якщо хтось захоче продегустувати продукцію. Ціна на товар дещо нижча на тлі конкурентів, оскільки фермеру не треба витрачатися на зарплати для працівників.

Багато односельців вважають його дивним, адже наш народ ще не прийшов до такого виду торгівлі і можуть просто вкрасти продукцію або банку з грошима. Сам же Михайло каже, що значних крадіжок за останні три роки не було і він хоче прищепити людям таким чином довіру.

Маркетологи ж впевнені, що такий експериментальний бізнес допоможе українцям стати на європейський шлях розвитку і більш шанобливо ставитися до чужої праці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Львів перетворять на Париж, потрібні лише квіти і лопата.

Як повідомляв портал Знай.иа, цими вихідними у Львові відбудеться веломарафон " Львівська Сотка. Осені".

Також Знай.иа писав, що львівських продавців масово штрафують через неповнолітнього шахрая: "бере пиво і йде геть".