У лісі під Львовом, на узбіччі дороги, виявили автомобіль без власника. За словами очевидців, транспортний засіб стоїть там без нагляду вже тиждень. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Можливо хтось знає власника. Машина стоїть в лісі між Низами і Куличковом. Вже тиждень. Прошу поширити. Дякую!», - пише автор допису у спільноті.

На опублікованих фотознімках – автомобіль марки «Лада» темно-синього кольору із львівськими номерами. Стан автомобіля – не найкращий, через що дехто в коментарях припустив, що його могли просто покинути.

Однак не зрозуміло, кому потрібно було відганяти автомобіль у відлюдне місце, щоб там його покинути, і як потім водій добирався назад.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

За найгіршими припущеннями, власник відійшов до лісу, і там із ним щось сталося – щось таке, що завадило йому повернутися до автомобіля.

Наразі не відомо, кому належить цей покинутий транспортний засіб.

Нагадаємо, раніше Під Львовом зниклу школярку знайшли в страшному місці, можна знімати фільм жахів

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом зник 15-річний підліток з рідкісним ім'ям-з собою взяв велосипед

Також Знай.uа писав, що На Буковині таємниче зник вихованець інтернату - ні батька. немає матері