У Вінниці заклад Darkside Sushi Hub вирішив покреативити, аби привернути увагу клієнтів. І в команди вийшло, щоправда, не так, як планувалося. Так, тут вигадали нову назву для страви: рол "Сталін".

"Авторський витвір" виклали на сторінці закладу у Facebook: "Потужний, бескпомпромісний, величний і це все про ролл "Сталін". Наш авторський витвір, який не залишить тебе байдужим".

У коментарях переважну більшість користувачів нова страва дійсно не лишила байдужими.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відповідь представники ресторану почали виправдовуватися, що мали на увазі "зовсім не те".

Схоже, це не дуже допомогло, оскільки свою сторінку ресторан видалив з Facebook.

Раніше у Львові хлопець розгулював у футболці з зображенням комуністичного символу і написом "СРСР", порушуючи тим самим закон про декомунізацію. Про це повідомили в поліції Львівської області. Так, у Львові у центрі міста місцеві жителі помітили чоловіка, який розгулював у футболці з зображенням комуністичного символу. Очевидці викликали на місце пригоди правоохоронців.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай, представники російської православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею в інше місце.

Нагадаємо, що на Закарпаття в місті Чоп в рамках декомунизации з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за скажені гроші.

Також повідомлялося, що українці незадоволені перейменуванням вулиць. Виявляється, більшість респондентів або індиферентні, або і зовсім проти декомунізації