На Львівщині чоловік відкрив стрільбу у матір своєї колишньої дівчини. На пошуки злочинця кинулися всі підрозділи поліції.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Дрогобицький відділ поліції в четвер, 24 вересня близько 4 години ранку надійшло повідомлення від 23-річної мешканки міста Стебник про те, що невідомий чоловік стріляв у її маму.

Фото: відділ комунікації поліції Львівської області


“У помешканні правоохоронці виявили 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови. Встановлено, що постріл був здійснений з вулиці – зловмисник стріляв крізь вікно, після чого втік з місця події. Жінку було госпіталізовано, зараз медики роблять усе можливе аби врятувати їй життя.” – розповіли правоохоронці.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 28-річний мешканець Перемишлянського району. Як з'ясувалося пізніше - це колишній хлопець заявниці.

Фото: відділ комунікації поліції Львівської області


Правоохоронцям вдалося розшукати зловмисника 25 вересня, близько 8.30. Поліцейські виявили тіло розшукуваного без ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік залізничної станції Верхні Гаї.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині доньки просять виправдати батька, який вбив їхню матір.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Чернівцями вбивця за кермом зламав жінці хребет і підло втік, копи пішли слідом.

Також портал Знай.uа писав, що звіряча розправа над вчителькою у Тернополі: поліція знайшла підозрюваного у петлі.