У Чернігівському пологовому померло немовля. Батьки Аліна та Віталій Шопти впевнені, що це сталося через лікарську недбалість, передає Суспільне Чернігів.

Українка втратили дитину під час пологів, вона впевнена, що сталося це через те, що медики застосували заборонений в Україні прийом Кристеллера. Згадує, що до пологів всі аналізи були в нормі, жодних відхилень чи патологій у малюка не було. Після страшної трагедії чернігівська родина Шоптів написали заяви до поліції та прокуратури, щоб з’ясувати, хто винен у смерті їхнього малюка.

Скріншот


Жінка потрапила до пологового будинку у Чернігові зранку коли відійшли води, щоб стимулювати пологи медики кілька разів давали їй ліки. Згодом жінка почала просити, щоб їй зробили кесарів розтин, коли вперше у дитини почало різко падати серцебиття, але на прохання жінки ніхто не відреагував.

Вдруге серцебиття у дитини почало падати близько вечора, тоді як зазначає породілля Аліна медики застосували прийом Кристеллера, який заборонений в України.

"Вони мене за 5 секунд закинули на стіл, я сорочку скинула. Просто лікарка ставить ногу на ліжко, лягає повністю та починає на мене давити. Ольга Анатолівна каже, я не бачу головку, вона високо, давай ще раз", - згадує жінка.

Скріншот


Врешті решт жінці зробили кесарів розтин. Дитину в руках батьки так і не тримали, її одразу направили до реанімаційного відділення. На ранок батьки дізналися, що їх первісток помер. Батьки впевнені, що причиною смерті стала лікарська недбалість.

Виконуюча обов’язки керівника Пологового будинку Галина Леник, розповіла, що пологи велися згідно з клінічним протоколом, заборонених методів не використовували. А кесарів розтин, який просила зробити жінка, їй не робили, бо не було клінічних показань.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Чернігівському пологовому померло немовля. Батьки впевнені – через лікарську недбалість

Втратили дитину під час пологів, бо медики застосували заборонений в Україні прийом Кристеллера. Чернігівська родина Шоптів написали заяви до поліції та прокуратури, щоб з’ясувати, хто винен у смерті їхнього малюка. Виконуюча обов’язки керівника Пологового будинку у Чернігові запевняє, що пологи велися згідно з клінічним протоколом, заборонених методів не використовували. У ситуації розбиралася Anastasiia Loza.

Geplaatst door Суспільне Чернігів op Donderdag 24 september 2020

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.ua" " писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька