Львівські кав'ярні наскільки гостинні, що пригощають не лише містян та гостей міста, а й голубів.

Відповідні кадри у соціальній мережі фейсбук оприлюднив львів'янин Maksym Ostiak.

Так, у Львові в одному з кафе на літній терасі помітили голубів, які щось дзьобали з тарілок. Зазначимо, що ці тарілки лишилися після відвідувачів закладу харчування.

Скріншот


Через загруженість у кафе офіціанти не встигли одразу прибрати тарілки зі столу тому до них підлетіли голуби, щоб поживитися. Так як столи знаходилися на літній терасі зробити птахам це було не складно.

Скріншот


Тому до столу підлетіла зграйка голубів та прийнялися щось активно дзьобати з тарілок, але таке свято у птахів тривало не довго. Згодом до столу підійшла офіціантка, яка розігнала голубів та прибрала недоїдки зі столу.

Тільки у Львові

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Maksym Ostiak op Donderdag 24 september 2020

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.