У Львові не зважаючи на карантин курсують переповнені трамваї.

Про це повідомляє львів'янка Myroslava Bzikadze у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові на карантині курсує переповнений громадський транспорт. До того ж містяни зазначають, що працівники Муніципальної варти Львова, які повинні стежити за дотриманням вимог карантину, не реагують на переповнені маршрутки та трамваї.

Фото: Myroslava Bzikadze


«Кажете, коронавірус? Ні, не чули! І для чого весь цей цирк з муніципалами і чергами на кінцевих зупинках? Вже через три народ просить “піднятися хоч на сходинку, щоб закрилися двері», – написала на своїй сторінці у ФБ Myroslava Bzikadze, яка оприлюднила світлини з місця події.

Варто зазначити, що на період карантину у громадському транспорті можна перевозити лише сидячих пасажирів, до того ж кожен з них має використовувати захисну маску.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.