Жінка пожертвувала руками і ногами, щоб подарувати життя своїй дитині.

Коли 41-річна Кеті Хайс завагітніла втретє, то дізналася, що смертельно хвора. Небезпечні стрептококи швидко почали поширюватися по її організму. Тоді лікарі одноголосно заборонили жінці народжувати. Ціна життя матері була для медиків вищою ніж життя ненародженої дитини.


Після того як жінка зробила б аборт, медики планували приступити до лікування. Але Кеті вирішила всупереч усьому зберегти дитину. І в підсумку на світ з'явилася дівчинка Аріель.

Відразу ж після пологів медики почали рятувати її маму. Жінку оперувала бригада з 40 лікарів, і тривала операція близько 15 годин. Для того щоб зупинити хворобу, хірургам довелося ампутувати жінці руки і ноги. Незважаючи на це Кеті вважає, що прийняла парильне рішення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Зараз Кеті вчиться жити з протезами і займатися деякими домашніми справами. Зараз вона вважає себе найщасливішою мамою і дружиною на світі.

Лишилась конечностей, чтобы родить

Когда женщина пришла в себя после родов, у нее уже не было ни рук, ни ног

Geplaatst door Счастливые родители op Dinsdag 10 maart 2020

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.ua" " писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька