Львів'яни поставили Садовому низку незручних питань. Відео з цими питаннями розмістили на сторінці "Алея по вул. Гашика" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що львів'яни зняли на відео, як задають Садовому ряд важливих і незручних для нього питань. Ролик набрав велику популярність в мережі і вже став вірусним.

Читайте Знай в Google News!

Під час зустрічі з жителями Львова Садовий провів діалог з молодим чоловіком, який поставив запитання меру з приводу виконаної ним роботи і виконання обіцянок за 14 років при владі.

Мер міста був явно не задоволений таким станом справ і перебивав хлопця, проте той наполіг, щоб Садовий все ж вислухав його.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Львів'яни задають питання Садовому, кадр з відео: Facebook алея по вулиці Гашика

"Чому немає продовження вулиці Ведмедської, яке повинно бути по генплану, правильно, є таке? Чому немає облаштування "Арени Львів"? Хто буде платити за ці смішні смуги для громадського транспорту?... Ще одне питання. Ви при владі 14 років, де хоч один побудований дитячий садок? На яких підставах ви видаєте премії своїм заступникам і також розкажіть на яких підставах ви видаєте безоплатні квартири своїм заступникам?"- запитав у Садового молодий чоловік.

Дані питання явно поставили Садового в глухий кут і замість відповіді він лише похвалив хлопця за"хорошу підготовку".

Вся правда про правління мера Садового. Епізод 1.

Той момент, коли Ви - мер великого міста, а в господарці повний бардак. Мешканці про 14 років правління Садового. #соромно #можедосить #львіввтомився

Geplaatst door Алея по вул. Гашека op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кернес став кандидатом у мери Харкова з лікарняного ліжка в Німеччині

Як повідомляв портал "Знай.uа", висунення кандидатів у мери показало близькість Пальчевського до людей

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко зганьбився з черговою велодоріжкою, кияни в подиві