У Львові у розпал пандемії коронавірус їздять переповнені маршрутки, до того ж пасажири не використовують засоби індивідуального захисту.

Про це повідомили львів'яни на “Гарячу лінію міста Львова”.

Так, стало відомо, що у Львові водії автобусних маршрутів нехтують вимогами перевезень пасажирів під час карантину. За словами львів'ян, найбільше “грішать” порушенням вимог карантину водії на маршруті №52. Там здійснюють перевезення пасажирів без масок, самі також нехтують масковим режимом.

Скріншот


“Неодноразово зверталася на гарячу лінію… А результату нуль. Шофери автобусного маршруту 52 (не всі ,звичайно) порушують правила карантину відносно перевезення пасажирів, грублять при зверненні до них. Ось у неділю, наприклад, повний автобус людей без масок, водій теж без маски… Сьогодні аналогічна ситуація…Хто має це контролювати?”, – зазначає у зверненні.

Варто зазначити, що на період карантину у громадському транспортіі можна перевозити лише сидячих пасажирів, до того ж кожен з них має обов'язково бути у захисній масці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.