На Львівщині з 21 вересня діє нове епідемічне зонування, за яким Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області залишаються у червоній карантинній зоні. Відповідно до карантинних обмежень тут, зокрема, заборонена діяльність ТРЦ, але попри це вони працюють.

Про це повідомляє інформаційний портал Тvoemisto.tv.

Так, стало відомо, що попри карантинні обмеження частина магазинів в одному із найбільших ТРЦ поблизу Львова Кing cross leopolis продовжує працювати.

Фото: ЗІК

На своїй сторінці у Фейсбук ТРЦ повідомляє, що: «Магазини Adidas, American Tourister, Bershka, Brocard, Cropp, House, Pull&Bear, RESERVED, Sinsay, Stradivarius, ZARA та Vodafone тимчасово зачинені». Втім інші торгівельні точки працюють у звичному режимі. Як торгово-розважальний центр працюватиме надалі у Кing cross leopolis коментувати відмовились.

На вихідні 19-20 вересня у Кing cross працювали чимало магазинів, серед них крамниці з одягом, аксесуарами, кінотеатр IMAX.

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень сказав, що торгівельно-розважальні центри у червоній зоні мають бути закриті.

«Є загальні вимоги, передбачені постановою 641 Кабінету міністрів України. Там розписано що працює, що ні. ТРЦ у червоній зоні працювати не дозволено», – каже Тарас Грень.

Нагадаємо, що до помаранчевої зони цього тижня увійшли Бродівський та Радехівський райони Львівщини. Львів віднесли до жовтої зони епіднебезпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.