Маленький хлопчик потребує термінової пересадки печінки. Стан хлопчика критичний, тому операцію потрібно провести якомога швидше.

Про це у спільноті - Варта-1 написала львів'янка Olga Bardyn.

Так, стало відомо, що чотиримісячний хлопчик Лука потребує термінової пересадки печінки. Хлопчик народився, на перший погляд, цілком здоровим хлопчиком. Однак на третій день шкіра дитини пожовтіла, лікарі не надали цьому великого значення, пояснивши звичним явищем. Та жовтизна не сходила впродовж тижнів, додаткові перевірки також не викликали тривоги у спеціалістів.

Фото: Olga Bardyn


Згодом з'ясувалося, що хлопчику потрібна термінова пересадка печінки. Лікувати хлопчика погодилися спочатку у Бельгії, але там це коштує надто дорого, тому рідні прийняли рішення про трансплантацію в Україні, а саме у Києві. Але й пересадка в Україні для родини коштує надто дорого, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти.

Фото: Olga Bardyn

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що Хмельницький священик усиновив двох дітей з притулку, вдома чекають четверо братиків і сестричок

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка усиновила двох хлопчиків-сиріт і стала найщасливішою мамою

Також, "Знай.uа" писав, що молода Українка усиновила вісім братиків і сестричок після смерті мами, серце на шматки