У Львові 10-річна дитина випала з вікна багатоповерхівки. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Зазначається, що трагедія сталася ввечері 18 вересня в багатоповерхівці на вулиці Інструментальній. Там дитина випала з 10 поверху, як припускають, спершись на москітну сітку на вікні. Внаслідок отриманих травм хлопчик загинув на місці.

У квартирі в той же час перебували матір та 12-річна сестра загиблого. На момент трагедії дитина перебувала в кімнаті сама.

У Патрульній поліції нагадують батькам, що дбати про безпеку дітей – їхній обов’язок. Одним із способів убезпечити малечу від падіння з вікна є встановлення спеціальних блокаторів.

Таким чином можна зупинити маленьких дітей, проте для старших блокатор не стане перешкодою. У такому випадку радять встановлювати віконні ручки із вбудованим замком, який можуть відімкнути лише дорослі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Додамо, що це далеко не перший випадок падіння дитини з вікна у Львові впродовж останнього часу. Проте частіше жертвами падіння стають маленькі діти, які не усвідомлюють всієї небезпеки від власних дій.

Нагадавши, Знай писав, що львівські правоохоронці врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки, випивши 50 таблеток. Правоохоронці прибули на місце в лічені хвилини і встигли врятувати людину від невірного кроку. правоохоронці намагалися допомогти чоловікові, викликали блювоту, щоб очистити шлунок від препаратів. Також вони розмовляли з ним, щоб він був у свідомості.

Також Знай повідомляв, що в четвер, 17 вересня, на Байковому кладовищі знайшли бездиханне тіло жінки. Відомо, що труп виявили хлопець з дівчиною, які прийшли на кладовище на могилу до родича. Жінка була напівроздягненою і без нижньої білизни.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові трагічно загинув відомий дитячий лікар Олег Басілайшвілі. Він випав з вікна власної квартири. Звістка про смерть просто-таки ошелешила друзів, колег і батьків маленьких пацієнтів.