Львівські правоохоронці врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки, випивши 50 таблеток.

Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

У Львові до правоохоронців надійшов виклик про “Спробу самогубства”. На місце пригоди оперативно направився екіпаж патрульної поліції.

“Мені зателефонував товариш, на ім'я Вадим і сказав, що прийняв 50 таблеток й таким чином він хоче покінчити з життям”, - сказано у повідомленні.

Правоохоронці намагалися потрапити у квартиру чоловіка, але на стукіт у двері ніхто не реагував. Оскільки було достатньо підстав вважати, що життю чоловіка загрожує небезпека, то патрульні відчинили двері та кликали чоловіка. На місце пригоди оперативно викликали бригаду швидкої допомоги.

Скріншот


Чоловіка до приїзду медиків тримали при тямі та намагалися прочистити шлунок. Він постійно стогнав і важко дихав та час від часу втрачав свідомість. Він зазначив, що випив пів сотні таблеток. Порожні блістери від них поліцейські знайшли на кухні. В інструкції було зазначено, що передозування може призвести до летального результату.

Медики госпіталізували львів'янина до найближчої лікарні. Наразі про його стан нічого не відомо.

Патрульні знайшли та врятували чоловіка, який здійснив спробу самогубства

"Мій товариш випив 50 таблеток за раз і попрощався" — патрульні знайшли та врятували чоловіка Вчора, близько 10-ї години ранку командирському екіпажу в складі Андрія Горбаля та Романа Орищина прийшов виклик "Спроба самогубства". У телефонній розмові із заявником, поліцейські почули, що до нього зателефонував товариш: "Мені зателефонував товариш на ім'я Вадим і сказав, що прийняв 50 таблеток і і таким чином він хоче покінчити з життям". Чоловік сказав лише приблизну адресу проживання друга Вадима, а саме, 9-ти поверховий будинок на вулиці Богдана Хмельницького. Екіпаж проявивши неабиякі професійні навички, встановив де живе цей чоловік і вирушив йому на допомогу. На стукіт у двері ніхто не реагував. Оскільки було достатньо підстав вважати, що життю чоловіка загрожує небезпека, то згідно із ч.1 п.1 ст.38 (Проникнення до житла пов’язаних із рятуванням життя людей) Закону України про Національну поліцію, патрульні відчинили двері і продовжили стукати та кликати чоловіка. Вадим почувши патрульних крикнув слабким голосом: "Рятуйте!" Поліцейські отримавши дозвіл зайти до помешкання почали надавати домедичну допомогу 51-річному чоловікові. Також, командир роти одразу викликав швидку допомогу. Чоловіка до приїзду медиків тримали при тямі та намагалися прочистити шлунок. Постійно стогнав і важко дихав та час від часу втрачав свідомість. Він сказав, що випив пів сотні таблеток. Порожні блістери від них поліцейський знайшов на кухні. В інструкції було зазначено, що передозування може призвести до летального результату. Медики оглянувши чоловіка, надали йому допомогу і шпиталізували. Оскільки в нього родичів в Україні немає, в присутності лікаря і поліцейського сусідка зачинила двері і передала ключ медикам. Дякуємо поліцейським за службу! Так тримати колеги! Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09 #ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Donderdag 17 september 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром душевнохворих "лікували" тортурами і побоями.

Як повідомляв портал Знай.uа, у місті Павлоград співробітники виконавчої служби масово заарештовують майно городян.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі на території геріатричного пансіонату літній чоловік вистрибнув з вікна.