До своїх 39 років Маріам народила 44 дитини. Це може здаватися нереальним, але це факт, народжувати Маріам почала з 13 років.


У жінки рідкісна аномалія - всі вагітності багатодітні. Жінка шість разів народжувала двійнят, чотири рази трійнят і п'ять разів четвернят. На жаль жінка втратила шестеро малюків, так як вони не вижили після пологів.


Зараз в сім'ї жінки 38 діточок. Найстаршому з її дітей - 24 роки, а молодшому - 1,5. Маріам хороша мама, вона любить і піклуватися про всіх своїх діток. Щоб прогодувати таку велику сім'ю, жінка працює не покладаючи рук, але грошей все одно бракує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Всіх діток жінка народила від одного чоловіка, але він кинув сім'ю три роки тому, і тепер Маріам доводиться справлятися самій з усім сімейством. Вижити багатодітній родині допомагають всією Угандою, але жінка попросила медиків тільки про одне: перерізати їй фаллопієві труби, і медики не стали заперечувати. Жінка вважає, що народила вже достатню кількість діток.

Родила 44 ребенка и…хватит!

«Горшочек, не вари!»: самая плодовитая женщина планеты перестанет рожать

Geplaatst door Комсомольская правда op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.ua" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька