Ранок у Львові почався з термінової евакуації. Близько 6:30 ранку у середу, 16 вересня, анонім повідомив про мінування трамваю, який за кілька хвилин проїжджатиме вулицею Академіка Сахарова.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Львівській області.

Пока вибухотехніки, кінолог і слідчо-оперативна група працювали на місті події, з трамваю евакуювали близько 30 пасажирів та водія. На щастя, виклик виявився хибним. "Жартівника" затримали протягом 30 хвилин, ним виявився 49-річний мешканець Львова. Запобіжний захід для чоловіка обере суд.

Проти нього відкрили кримінальну справу за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.