Частина львівських активістів виступає проти української і християнської ідентичності.

Про це на своїй сторінці у Facebook написал єрм. Юстин Бойко.

“Частина громадських активістів, які виступають проти української чи християнської ідентичності м. Львова діють досить відкрито, не приховуючись. Інша частина діє під прикриттям видуманих у соціальних мережах імен чи назв. Досить часто одні й інші використовують анонімність, щоби завдати удару по найбільших святинях християнської душі. В одній з груп у соціальних мережах під назвою Друга приватна мемарня був звершений каригідний сатиричний наступ на праведного митрополита Андрея Шептицького. І це вже не вперше стається”, – пише отець.

Юстин Бойко наголосив, що зневіра та знеохота, яку сіють подібні спільноти, найбільш згубна для християнської душі. "Така тенденція насмішок чи зневаги Бога, Церкви, християнських цінностей чи України у м. Львові є властивою не тільки групі Друга приватна мемарня, але багатьом, на перший погляд, поважним медіа холдингам”, - додав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ до християнської громадськості, влади та політиків м. Львова Дорогі Львів’яни, Вельмишановні Пані та...

Geplaatst door Юрій Бойко op Woensdag 16 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Умані городяни і хасиди пішли стінка на стінку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Також, "Знай.uа" писав, що непримітна з висоти церква на землі магічним чином зникає