Вісім років тому Леся Котвицька дізналася, що у неї злоякісна пухлина у нирці. Саме з того моменту у жінки почалася справжня боротьба зі смертю, яку жінка успішно виграла.

Леся довгий час працювала сімейним лікарем, тому знала багато про рак. Проте, коли жінка почула свій діагноз то не повірила в це. Проте лікар наполягав на терміновій операції.

Скріншот


"Аналізи комп'ютерної томографії показали, що пухлина поростає в нирку, тому неможливо зберегти орган. Але коли була операція, і лікар розрізав нирку, то побачив що пухлина просто у своїй капсулі випала, як каштан зі шкірки. Те що він бачив під час комп'ютерної томографії буквально за день до операції та те, що він побачив на операції, це була суттєва різниця", - згадує жінка

Лікарі не могли зрозуміти, що трапилося. Проте, коли жінка відходила від наркозу, то лікарі перше що повідомили їй це : "Ми зберегли нирку". Таке диво Леся вважає результатом щоденної молитви, вона впевнена що молитва може змінювати ситуацію.

Але згодом, коли жінка прийшла на чергове обстеження виявилося, що в неї новоутворення у лімфовузлах - метастази не підлягали лікуванню.

"Мій лікар сказав, що цей тип пухлини не чутливий ні до радіолікування, ні хіміотерапії. Він сказав: все що ми могли, ми вже зробили, а далі - як Бог дасть. В той момент я просто зрозуміла, що я ні на що не можу вплинути, і ніхто мені не може допомогти", - говорить жінка.

Скріншот


Після цього Леся зрозуміла, що в цій ситуації може спиратися лише на Бога. Тому продовжувала молитися щодня. Під час нового обстеження результат показав спражене диво - новоутворення у лімфовузлах зникли. Тепер жінка впевнена, що її життя повністю у руках Бога.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Несколько лет назад семейный врач Леся Котвицкая Lesya Pasichyk узнала, что у нее раковая опухоль в почке и ... не...

Geplaatst door Клуб LIFE - klub.life op Woensdag 27 november 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу